Araç Güvenlik Kamera Sistemi

Exotrack- Filonuzdaki Gözünüz

 

 

 

Exoprom araç kamera sistemi araç içine ve dışına monte edilebilen 2 sistemden oluşmaktadır. Özellikle araç dışına kurulan güvenlik kamera sistemi, büyük iş makinalarında, hafriyat kamyonlarında, mobil akaryakıt tankerlerinde, atık ve çöp toplama araçlarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

  • Şoför kabinine kurulan güvenlik kamera sistemi, makine filosundaki dikkatsiz araç kullanımlarını tespit etmek ve yüksek kaza oranlarını azaltmak hatta önlemek amacıyla geliştirdiğimiz sistemdir.
  • Mobil tanker veya diğer araçların dışına kurduğumuz sistem, istenirse yakıt otomasyonuna entegre ettiğimiz pompa yakıt çıkışlarını, treyler hareketlerini veya araç geri dönüşlerini izler ve kaydeder.
  • Yıllık araç takip sistemi için GSM ve Harita maliyetlerini düşürmeyi amaçlayan akıllı kamera sistemi, araç takip sistemini de içeren komple bir sistemdir.
  • Endüstriyel 4.5G modem ve medya sunucusu, çoklu platform görüntüleme teknolojisi, 1 veya daha fazla aracın aynı anda birçok kişi tarafından izlenmesine olanak sağlar.
  • Youtube gibi bir medya sunucusu kurularak farklı lokasyonlardan da izlenebilir.

 

Ayrıca sistem, VIDEO ON DEMAND gibi, istendiğinde PUSH yapma özelliğine de sahiptir.

Exotrack kamera sistemi PUSHes ON DEMAND yapabilmektedir. Gönderilecek videonun boyutunu ve kalitesini internet bağlantı hızınıza göre ayarlar. Böylece internet bağlantısının çok zayıf olduğu saha koşullarında bile görüntünün izlenebilmesine olanak sağlar. Örneğin; internet bağlantısı zayıfsa 144P 240P; İnternet bağlantısı hızlandıkça 360P 480P; 4G bağlantısı olması durumunda 720P 960P 1080P rakamlarına ulaşılabilir. Biz buna Uyarlanabilir Bitrat Artışı diyoruz.