Sabit Tank Otomasyon Sistemi

Exotank - Akaryakıt ve Adblue Stok Miktarınız Takibiniz Altında

 

 

Exotank, son teknoloji ürünü bir otomatik sıvı envanter sistemidir. Yakıt kayıplarını azaltmak, istasyon ağ verimliliğini ve brüt kar marjını iyileştirmek için depolama tanklarındaki sıvı seviyelerini gerçek zamanlı olarak izlemek, kontrol etmek ve analiz etmek üzere tasarlanmıştır. Exotank, müşterilerin ihtiyaçlarına göre hem kablolu hem de tamamen kablosuz olarak uygulanabilmektedir.

 

Yakıt veya Adblue yönetimi, yakıt envanterinin uygun şekilde kontrol edilmesi ve akıllı satın alma politikası ve prosedürleriyle başlar. Exotank, akaryakıt istasyonu ekipmanıyla entegre olur ve tüm alanlardan, tanklardan ve pompalardan toplu verileri alır. Exotank akıllı algoritmaları sayesinde istasyon operasyonlarındaki ve stok seviyelerindeki düzensizlikleri kolayca tespit eder. Olası nedenlerini analiz eder ve istasyon performansını iyileştirmek için gerekli önemli kararları almanızı sağlar. Exotank ayrıca yakıt stok geçmişini takip eder ve yakıt giriş çıkışlarında tutarlılık arar.

 

Exotank, maliyetli acil durum teslimatlarını ortadan kaldırmanıza olanak tanıyarak, elinizdeki yakıtı birleştirmenize ve yakıt türüne göre konum başına doğru yakıt miktarını kaydetmenize yardımcı olur. Exotank, Exosite yazılımıyla çalışır ve yakıt dağıtımı gerçek zamanlı olarak kontrol edilir ve kaydedilir.

 

Exotank, tam ürün kullanımını görüntülemenize ve alınan ürünler, sevk edilen ürünler ve depolama tanklarında bırakılan ürünler arasında birleştirme yapmanıza olanak tanır. Tüm bunlar, her bir depolama tankına monte edilen manyetostriktif bağımsız seviye göstergesi sensörleri aracılığıyla otomatik olarak yapılacaktır.

 

Genel Parametreler

Exotank, tam ürün kullanımını görüntülemenize ve alınan ürünler, sevk edilen ürünler ve depolama tanklarında bırakılan ürünler arasında birleştirme yapmanıza olanak tanır. Tüm bunlar, her bir depolama tankına monte edilen manyetostriktif bağımsız seviye göstergesi sensörleri aracılığıyla otomatik olarak yapılır.

 

  • Manyetostriktif seviye göstergesi teknolojisine dayalıdır.
  • 0,01 milimetre dahilinde garantili doğruluk sağlar.
  • Uzaktan teşhis ve yardımı destekler.
  • Kablosuz çözüm seçildiğinde her türlü kazı ve kablolama maliyeti ihtiyacını ortadan kaldırır.
  • Teknoloji, zor koşullarda bile güvenli iletim sağlayan düşük frekansa dayanmaktadır.
  • Çeşitli yakıt seviyeleri ve sistemdeki hortumlama veya kurcalama gibi olaylarla ilgili uyarılar göndermek üzere uzaktan programlanabilir.
  • Yakıt seviyelerinin, kullanımın ve olayların anlaşılır verilerini ve görüntülenmesini sağlar.

 

Teslimat ve Sıcaklık İzleme

Exotank, envanter seviyelerini ve sıcaklığı sürekli olarak izlediğinden, kısa teslimatlar için teslimat miktarlarını doğrulayabilir ve dengeleme dolum sızıntılarını ve sıcak ürünle ilgili kayıp sorunlarını tespit edebilir.

 

Gerçek Zamanlı Hırsızlık Uyarısı

CFM'nin gerçek zamanlı yapısı, hırsızlıkların hızlı ve doğru bir şekilde tespit edilebileceği anlamına gelir. Sistem, hırsızlık meydana geldikten birkaç dakika sonra SMS veya e-posta uyarıları gönderecektir.

 

Sayaç Kayması Analizi

Sayacın kayması nedeniyle boşuna yakıt veren dağıtıcılar, yakıt kaybının en büyük bileşenidir. Bu hizmet, boşuna yakıt veren nozülü hızlı bir şekilde tespit eder. Bu da tüm tesis genelinde rahatsız edici sayaç kontrolleri gerçekleştirmenin önüne geçer.

 

Akış Hızı Analizi ve Dispenser Kullanımı

Hizmet ayrıca herhangi bir bakım veya performans sorununu belirlemek için işlem boyunca her bir dağıtıcının akış düzenini de izler. Örneğin, tıkalı filtreler nedeniyle yavaş akış veya nozül kullanımındaki önemli değişiklikler.

 

Tanklardaki Su

Tanklardaki suyun varlığı, biyolojik kirlenme ve faz ayrımı gibi kalite sorunlarına karşı önceden uyarı olabilir.