WEB Uygulama Geliştirme

Uzmanlarımız işletmenizin veya yeni girişiminizin gereksinimlerini karşılamak için özel uygulamalar, platformlar ve ürünler oluşturabilir.

 

 

 

 

Günümüz çalışma koşullarında şirketler için yer ve zamandan bağımsız olarak istenen verilere anında ulaşabilmek büyük bir gereksinim. Geliştirilen bir web uygulaması, şirketlere bu ihtiyacı karşılamanın esnek ve uygun maliyetli  yolunu sunar. Dahili bir sistemin geliştirilmiş bir versiyonundan, uzaktan çalışan veya seyahat eden bir çalışanların verimliliğinin artırılmasına ya da etkileşimli araçlar ile müşteri marka sadakati oluşturulmasına kadar pek çok uygulama geliştirilebilir.

 

Web uygulaması örnekleri şunları içerir:

  • Finansman veya projelerinizi etkin şekilde yönetmenizi sağlayacak dahili web uygulamaları.
  • Müşterilerinize sunabileceğiniz abonelik tabanlı web uygulamaları (SaaS - Software as a service).
  • Müşterilerinizin erişmi için portal sağlayan, müşteri hizmetlerinde devrim yaratacak uygulamalar.

Öncelikle, işiniz hakkında tüm bilgileri edinip, yeni bir uygulamanın neyi, kime sunması gerektiğini keşfediyoruz. Dilerseniz size önerilerde bulunuyoruz. Teknolojiden maksimum düzeyde fayda sağlayan yeni çözümler bulmayı seviyoruz.

 

Duyarlı (responsive) web uygulamaları
Oluşturduğumuz tüm web uygulamaları duyarlıdır. Bu harika göründükleri ve her boyuttaki ekranda mükemmel çalıştıkları anlamına gelir; masaüstü, dizüstü veya akıllı telefon.

 

Geliştirdiğimiz uygulamalardaki tüm menü ve görseller o esnada kullanılan cihazın ekran genişliğine ve yüksekliğine göre otomatik olarak uyarlanır. Böylece kullanıcının hangi cihazı kullanıyor olursa olsun her zaman mümkün olan en iyi deneyimi elde etmesini sağlıyoruz.

 

Web uygulama teknolojisi ve geliştirme süreci
Çok çeşitli teknoloji yığınlarıyla deneyimlesek de müşterilerimizin web uygulamalarını oluşturmak için öncelikle Microsoft araçlarını kullanıyoruz.

 

NET Core ve C# programlama tarafından sunulan HTML5 gibi tarayıcı tabanlı teknolojiyi kullanıyoruz. Microsoft Azure, SQL Server ve Web API'leri de dahil olmak üzere en iyi teknik platformlarını birleştiriyoruz. Ayrıca VueJS, React ve Angular gibi web üzerinde etkileşim yaratan komut dosyaları olan JavaScript çerçeveleri konusunda da uzmanlığımız var.

 

Tamamlanmış bir web uygulamasını görselleştirmeye çalışmanın büyük bir zorluk olduğunu biliyoruz, bu nedenle projenin başından itibaren süreç boyunca güncelleyeceğimiz bir prototip oluşturarak ilerliyoruz. Bu müşterilerimizin ve diğer paydaşlarımızın uygulamayla "oynamasına" ve tam olarak doğru olmayan herhangi bir tasarım veya işlevi işaretlemesine olanak tanıyor.